söndag 31 januari 2010

Om dig, du som läser här.




Jag blir så nyfiken. Plötsligt upptäcker jag att besökarna ökar markant, vilket ju är lite underligt med tanke på att jag ju inte uppdaterat på ett tag. Men jo, med 89% har besökarna ökat och jag funderar kirng om det är för att det är en ny termin eller om det är för något annat?

Snälla du, berätta för mig varför du kom hit och en rad om vem du är.

Du skulle jag bli så glad!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

17 kommentarer:

Lancefestivalen sa...

Jag kan bara tala för egen del, men det har ploppat in en massa gamla inlägg i min RSS-läsare på sista tiden, och jag har glatt klickat mig hit bara för att inse att jag redan läst inlägget - för ett halvår sedan eller så...

Anonym sa...

Jag tittar in med gämna mellan rum. Jag letar idér, tankar och inspiration. Själv arbetar jag i förskolan och just nu läser jag på universistet pedagogik mm. Jag reflekterar mycket över det du skriver. fortsätt med det!

Anonym sa...

Din blogg ligger på min "favorit-blogg-lista" och jag kollar alla de bloggarna varje dag :-) Vill ha inspiration som förskollärare :-)

Anonym sa...

jag är beteendevetare och letar efter duktiga pedagoger som tipsar om mitt EQ material som börjar sprida sig på fler och fler förskolor

www.popcornmannenpoppe.se

MVH Lotta beteendevetare med bakgrund inom skolan/förskolan

Martina sa...

Jag är nyfiken på att ta del av kloka och viktiga reflektioner över vardagen på förskolan. Kul att du är igång igen...och jag undrar fortfarande vad det är för utbildning du har börjat?

/Martina

Anonym sa...

vill ha lite info och annan inblick i vad man som förälder kan förvänta sig eller rent av kräva av förskolor och dess personal.

Karin sa...

Googlade "förskolan" och hamnade här!
Letade efter nån sajt som samlade förskolor/pedagoger så som skolportalen, lektion.se etc gör - fast mer inriktat på ynge ...

anna sa...

Jag kollar in ganska ofta med förhoppning om att du uppdaterat. Läser gärna förskolebloggar för att få inspiration.

Anonym sa...

Jag blev tipsad om bloggen av en kollega. Jag är själv förskollärare och letar efter nya ideér och sånt. =)

Anonym sa...

Förskollärare från Eskilstuna som bloggat om mediapedagogik för UR.

/Malin

Anonym sa...

Hittade hit via en annan sida. Jag letar ofta efter nya sidor att inspireras ifrån. Jobbar som förskolärare i Norge.

Tina

Makena sa...

Hittade hit via bloggen "Förskoleburken" som länkar hit. Är mamma till 4 och jobbar som dagmamma. Ständigt på jakt efter nya tips och ny härlig inspiration! :)

Anonym sa...

Jag kom hit via http://forskolansvarld.blogspot.com/
Tack för en bra blogg!

Malin sa...

Hej!
Jag är specialpedagog och arbetar på sär- och träningsskolan. Jag letar efter tips och ideèr till mina elever. Det är inte lätt att hitta! Tänkte att förskolepedagogiken kanske hade något för soo. Hittade din blogg genom lektion. Tack för en trevlig sida!
Malin

Anonym sa...

Jag har funnit din blogg med hjälp av lärarförbundets artikelserie om sociala medier i skolan. Till vardags utbildar jag lärare från förskolan och upp till gymnasiet och ville få lite inspiration med hjälp av sociala medier, här kanske jag har funnit ett ;).

Petra sa...

Är lärare i åk 3 just nu men till hösten ska jag kobba i förkoleklass vilket är det roligaste av allt. Sen får jag följa dem till åk 3! Googlar och surfar runt och så hamnar man på ett gäng fina förskolesidor!! Nu ska jag scrolla ner och läsa vidare!

//Petra

Lisa Limberg sa...

Hej!
Jag hamnade här för att jag googlade på "bitbarn", vilket jag tycker är en tråkig term men den finns. Jag har själv en väldigt glad, hoppig, sjungande, spontan, kramig 1,5 årig flicka som förutom alla underbara grejer hon gör även bits :(

Jag vet att hon sällan bits av ilska, utan ibland kan den där mysiga kramen bara kräva ett bett i slutet. Och ibland i en spännande stojig jage-lek. Och ibland för att hon inte får som hon vill.

Det var skönt att läsa ditt inlägg, att läsa att det inte bara handlar om ilska.

Som tur är, så har dottern superduktiga pedagoger (lika duktiga som du verkar) på förskolan som lugnar både mig och de bitna barnen.

/ Lisa