tisdag 25 november 2008

om att läsa här?

jo.. plötsligt har det RASAT in läsare här och jag kräver inte att någon ska kommentera, men jag skulle gärna vilja veta något lite för jag är dödligt nyfiken.

så.. till höger kan man svara på en fånig liten enkät

och så får man gärna svara här i kommentarerna också, om man vill

9 kommentarer:

Anonym sa...

"Lärarstuderande" borde vara ett av alternativen tycker jag :)

Anonym sa...

Har läst din blogg ett tag nu! Tycker den är jätteintressant. Är själv förskollärare. Kommer ofta på mig själv sitta och nicka när jag läser dina inlägg. Vi verkar tycka och tänka mycket lika. Gör intressant att läsa! =)

Linden sa...

Känner också igen mig mycket när jag läser din blogg. Blev jätte glad när jag hittade den. Du sätter verkligen ord på det man ofta tänker.Jobbar också på småbarn som du.

Anonym sa...

Jag gör reklam för dig!! Du är en härlig pedagog som skriver utmärkt.
Häromdagen föreläste jag om pedagogisk dokumentation och pratade varmt om dig som inspirationskälla, kring arbetet med barn. Det känns som en del börjar tröttna på pedagogiken men du brinner som jag. Kram

Emma sa...

Hej!
Hittade din blogg när min son började förskolan i slutet av sommaren. Tycker det är intressant att läsa vad du skriver. Det får mig att fundera lite till. Och du skriver bra!

Lenox sa...

Oh vad roligt att läsa vilka ni är och vad snälla ni är!
Jag sitter och är alldeles skär här och jag blir verkligen sjukt glad!

självklart skulle ett alternativ ha varit lärarstudent, fånigt av mig!

Anonym sa...

hej!
jag hittade hit när jag sökte hej vilt på "samlingar". är ny förskollärare på en avdelning som behöver utvecklas...har tittat in här då och då under hösten därför att jag tycker att du är HELT GRYM! blir glad, inspirerad och stärkt i min yrkesroll (det du!) av att läsa dina inlägg. det senaste om pyssel var ju bara så fantastiskt tänkvärt...heja dig! <3

Anonym sa...

Hej, jag har ju glömt bort att titta in här på ett tag. Upptäckte ju din blogg för ett tag sen och lämnade ett meddelande då. Nu hittade jag några nya och väldigt intressanta inlägg igen. Det du skriver om pyssel känner jag igen mig i till 100%. Jag har "överlämnat" den biten till kollegor, men försöker ändå få till diskussioner kring vad "pyssel" handlar om...

De andra inläggen är också jättebra. Det är så himla kul att besöka din blogg. Det känns som att du skriver det som JAG tänker :) Så kul!!

Ha det gott!

PS. Själv är jag också förskollärare. Arbetar i södra Stockholm med 17 st 2-4 åringar och det är helt fantastiskt roligt. Vi är fyra heltider (en fskl, två bsk och en outbildad resursanställd) Våra fokusområden denna termin har varit den inre miljön och värdegrundsfrågor, förutom att skapa en trygg grupp då vi är en relativt nystartade.
Det finns så mycket roligt att berätta om vår verksamhet men jag sätter punkt här :) DS

Lenox sa...

skriv gärna mer!